Gitár

2010.01.12. 23:44 - Suburban Neon

A dobok és a basszusgitárok rögzítése után elérkeztünk a gitárok felvételéhez. Az eddigi munkák közül talán ez a legaprólékosabb.

2 erősítő, 2 hangfal, 4 gitár, néhány mikrofon és kb 40 méter hangfal kábel. Ezekből próbálunk meg minél jobb hangzást előállítani. Eddig 2 dal van rögzítve, mindkettő bizakodással tölt el minket. Jó az irány, jó a szand:-). Ebben persze komoly segítség Simi és Lőrinc, akik hasznos ötletekkel segítenek. Mivel mindketten gitárosok, talán ez az a része a munkának, amit ők is a legjobban élveznek.


Most rövid pihenés, aztán reggel vissza a hajóra és gitárra fel! 

Címkék: gitár rock lemez felvétel fender stúdió marshall neon gibson peavey suburban ibanez engl suburban neon

A bejegyzés trackback címe:

https://suburbanneon.blog.hu/api/trackback/id/tr581668157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yo_adrian 2010.01.13. 01:50:41

király:)hány nap alatt tervezitek befejezni?(mármint csak magát a felvételt)

Suburban Neon 2010.01.13. 08:44:26

@yo_adrian: ez jó kérdés :-) még kb másfél két nap gitározás, aztán kb 2, 3 nap ének. Utána lesz még egy kis fúvós, aztán még egy kis billentyű.... összesen még kb egy hét
süti beállítások módosítása