Félidő

2010.01.19. 21:54 - Suburban Neon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A napi beszámolókkal sajnos adósak maradtunk, de a stúdiózás több időnkent veszi el, mint terveztük. Persze az eredmény is sokkal jobb lesz :-)

Vasárnap estére sikerült befejeznünk minden gitár sáv rögzítését. Több gitárt és erősítőt is teszteltünk, minden dalhoz, minden szólamhoz igyekeztünk a legjobbat kiválasztani. Volt ott egy Ibanez JS1000-es, egy Gibson Les Paul (köszi Simi), egy Fender Stratocaster (köszi Kriszti) és egy Ibanez elektroakusztikus gitár is (köszi Laura).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erősítők közül egy ENGL és egy Marshall fejet, Fender Twin Reverb kombót, Peavey és egy Marshall ládát használtunk. Az effektek számát próbáltuk minimalizálni, hogy minél nyersebb hangot tudjunk felvenni, de azért egy-egy résznél elő kellett vennünk a Morley wah pedált, egy Whammy pedált illetve az Eventide TimeFactor delayt és a Boss SuperOverdriveot :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illetve most debütált első vendégünk is, Bubnó Lőrinc, a Rorschach zenekar gitárosa (és a lemez egyik producere) aki egy remek slide-os szólót játszott nekünk.

Most egy pár napig keverjük az anyagot, majd vasárnaptól jönnek az énekek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A múltkori piás képek után következen egy kis kaja :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://suburbanneon.blog.hu/api/trackback/id/tr721686072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása