Rajt!

2010.01.11. 23:34 - Suburban Neon

Birtokba vettük a rendes évi karbantartásán áteső A38 hajót (az ott dolgozók nagy örömére) és elkezdtük a felvételeket. Vasárnap éjjel és hétfőn egész nap dolgoztunk és elmondhatjuk a dob és basszussávok nagy része elkészült, kiegészítve némi billentyű felvétellel is. Marci, Laci és Andris a hajó színpadán játszva rögzítette a dalokat.

A felvételek technikai lebonyolításáért Németh Marci és Kondor Péter felel, a zenészek segítségére pedig Pásztor Simi van, aki a lemez produceri teendőit is ellátja. De hogy ő se legyen egyedül Bubnó Lőrinc is jelen van a felvételeknél. 

A holnapi terv, hogy befejezzük a dob és basszus felvételeket, kicsit zongorázunk majd nekikezdünk a gitárok feljátszásának. Ennek technikai feltételeit már ma este kialakítottuk, amikor egy kb 30 méter hosszú hangfalkábelt húztunk ki a színpad és a stúdió között.

Mindent egybe véve eddig jól haladunk, a felvett anyag minősége is sok jót ígér. 

A bejegyzés trackback címe:

https://suburbanneon.blog.hu/api/trackback/id/tr581665237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yo_adrian 2010.01.12. 02:14:32

dejó!!csináljatok képeket is!várjuk!:)Hajrá, továbbra is!!
süti beállítások módosítása